OVER JOMARK

Enthousiaste, creatieve verbinder

Mijn roots liggen op een boerderij waar stilzitten nooit een optie was. Actie en in beweging zijn zitten in mijn bloed. Als echte verbinder praat ik graag met mensen om te ontdekken wat hen drijft, wat hun passies zijn en wat zij willen bereiken. Met mijn enthousiasme leg ik makkelijk contact en zorg ik voor een ontspannen sfeer waarin mensen zich op hun gemak voelen. Deze eigenschap gebruik ik volop in mijn rol als dagvoorzitter, interviewer of presentator.
Door mijn uitgebreide ervaring als programmamaker en conceptontwikkelaar heb ik een breed scala aan evenementen georganiseerd en vormgegeven. Van boeiende webinars tot grootschalige bijeenkomsten waar 4000 mensen samenkomen. Mijn creatieve aanpak in het bedenken van innovatieve programma’s en originele concepten brengt elke visie tot leven en zorgt ervoor dat elk event uniek en impactvol is.
Of het nu gaat om het organiseren van interactieve workshops, het opzetten van inspirerende evenementen, of het creëren van boeiende netwerkmogelijkheden, ik zorg ervoor dat jouw evenement creatief wordt ingevuld én impact maakt. Samen zorgen we er voor dat jouw evenement een blijvende indruk achterlaat op je publiek!